Dolar 45,8248
Euro 53,4784
Altın 6.687,67
BİST 13.662,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 25°C

ÖĞRENCİLERDEN LÖSEMİLİ KARDEŞLERİNE KOLİ KOLİ MUTLULUK – Mustafa AKGÜL Başkent Haber

ÖĞRENCİLERDEN LÖSEMİLİ KARDEŞLERİNE KOLİ KOLİ MUTLULUK – Mustafa AKGÜL Başkent Haber
21 Mart 2025 18:50

LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanındaki lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin kanser hastalarına, doğal, sağlıklı ürünlerle dolu LÖSEV Gıda Paketleri ulaştırıyor. LÖSEV İNCİ Projesi kapsamında, Türkiye genelinde, yüzlerce ilk okul, orta okul ve lise öğrencisi Ramazan ayı boyunca gıda kolileri hazırladı, lösemi ve kanser ile mücadele eden kardeşlerini unutmadı.

LÖSEV İNCİ Projesi kapsamında Türkiye genelinde ana sınıfından liseye kadar farkındalık seminerleri verirken öğrencilerle birlikte birçok proje gerçekleştiriyor. Koli koli mutluluk projesi ile yüzlerce, ilk okul, orta okul ve lise öğrencisi Ramazan ayı boyunca gıda kolileri hazırladı, lösemi ve kanser ile mücadele eden kardeşlerini unutmadı. Ramazan’ın manevi atmosferiyle birleşen etkinlikte; ilk okul, orta okul ve lise öğrenimi gören öğrenciler ve öğretmenleri, okullarında lösemili çocuklara gönderilmek üzere hazırladıkları paketleri çocukların ihtiyaçlarına göre düzenleyerek hazırladı. Lösemili ve kanser tedavisi gören kardeşleri için bir araya gelen öğrenciler etkinlik boyunca sadece maddi değil, manevi destek için motivasyon videoları çekti. Etkinlik Ramazan’ın ruhunu yansıtarak, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

LÖSEV gönüllüsü öğretmenler etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Her zaman lösemili çocuklarımızın yanındayız. Bu tür etkinlikler, sadece ihtiyaç duyulan yardımların sağlanmasından ibaret değil, aynı zamanda toplumsal bilinç oluşturma ve insanları bir araya getirme adına da büyük önem taşıyor.’’

Ramazan Bağışlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Türkiye genelinde sayıları 110 bini aşkın, vakfa kayıtlı lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hasta ve ailelerine, tamamen ücretsiz olarak sürdürdüğü tedavi, eğitim, konaklama hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve psikolojik destekler, ayni ve nakdi yardımlarla tam 27 yıldır var gücüyle çalışıyor ve ailelerin tüm ihtiyaçlarına kalıcı çözümler sağlıyor.
#LÖSEV,
#DuyguÇınar

#MustafaAkgülEğitimciYazar

#BaşkentHaberGenelYayınYönetmeni

#OkuyalımOkutalımFarkındaOlalımTÜRKİYEM.

mustafaakgul06@gmail.com
Tel:05052762754

Eğitimci Yazar Mustafa Akgül mustafaakgul06@gmail.com Nevşehir'in  Ürgüp İlçesi  Ayvalı(Aravan) Köyün'de doğmuş,ilkokula başladığı yıl Kapadokya'nın sihirli,mistik dünyasından Ankara'ya göçmüştür. İlk ve ortaokulu Kayaş'ta lise eğitimini Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır Hacettepe İstatistik'ten ayrılıp Gazi Üniversitesi İşletme'yi bitirmiş aynı üniversitede yüksek lisansa başlamış ve halen Hacı Bayram Üniversitesi Sosyal Bilimler İşletme Yüksek Lisans öğrencisidir , Anadolu Üniversitesi  Kamuyönetimi Bölümü'nüde bitiren Mustafa Akgül,yerel ve ulusal basında dönem dönem güncel olaylara ve eğitime ilişkin yazılar yazmaktadır Halen ilkokul öğretmenliği yapan Mustafa Akgül'ün bir grup öğretmen arkadaşı ile birlikte çıkardığı "Katre-i Hatıra",isminde öğretmen anıları kitabı, "Heybe" isminde şiir kitabı ve "Renkler Konuşuyor-Birlikte Güzeliz" isminde çocuk kitabı vardır. Şuanda da 'Başkenthaber.Org'da genel yayın yönetmenliği konusunda danışmanlık yapmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.