Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Açık
Ankara
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 21°C

Yenimahalle, Çocuk Sesleriyle Yankılandı -HABER Mustafa AKGÜL

Yenimahalle, Çocuk Sesleriyle Yankılandı -HABER Mustafa AKGÜL
25 Nisan 2024 18:40

Yenimahalle’nin küçük ilçe sakinleri, Yenimahalle Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya kutladı.
Sabah saatlerinde resmi törenlerle başlayan bayram coşkusu, gün içinde düzenlenen çocuk şenlikleriyle tavan yaptı. Ragıp Tüzün Parkı ve Batıkent Meydan’da düzenlenen festivallerde toplu çocuk, ellerinde bayraklarla şarkılar söyleyip birbirinden eğlenceli yarışmalarla dolu bir gün geçirdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın evinde düzenlenen Çocuk şenliklerinde; CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Ferudun Güngör, Ebru Sarıdoğan, Naki Demir,siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK Temsilcileri ve aileleriyle birlikte minik ilçe toplulukları da katıldı.

“Sizler için çalışmamız kararlıyız”

Çocukların bayram sevincine ortak olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “23 Nisan bizim bayram bayramlarımızdan biridir. Demokrasiye geçişimizin ilk adımıdır. Bizler, sizlerin iyi yetişmesi için Yenimahalle’de çalışmaya devam ediyoruz, kararlıyız. Sizleri ne kadar iyi yetiştirecekler hazırlarsak Türkiye’nin geleceği de o kadar güzel olacaktır. Yenimahalle Belediyesi olarak parklar, spor alanları, kültür merkezleri yoluyla sanata, kültür ve eğitime yatırım yapıyoruz. Bunları daha iyi hazırlayabileceğiniz, üretken, çalışkan, sorgulayan, çağdaş bir nesil olmanız için verilen hizmetlerdir. Biz daha özgür, daha mutlu bilinçli bir toplumsal olma hayaliyle yola çıkıyoruz” diye konuştu.

Dolu dolueğlence

Yenimahalle Kent orkestrası sanatçılarından Coşkun Koyuncu ve PırılayPekpak’ın festivallerde söylediği çocuk şarkılarıyla; Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun 9-10 yaş minkler grubu da Van yöresine ait gösterileriyle büyük beğeni topladı. Miniklere dünya klasiklerinden kitaplar hediye edildi. YENİMEK Sanat Atölyelerinde gün boyu yüz boyama, ebru, resim, seramik çalışmaları yapan çocuklar, palyaçolar ve animasyonlarla kahkahalar atılırken düzenlenen yarışmalarla da heyecanlı anlar yaşandı.

#MustafaAkgülEğitimciYazar

#BaşkentHaberGenelYayınYönetmeni

#OkuyalımOkutalımFarkındaOlalımTÜRKİYEM.

mustafaakgul06@gmail.com
Tel:05052762754

Eğitimci Yazar Mustafa Akgül mustafaakgul06@gmail.com Nevşehir'in  Ürgüp İlçesi  Ayvalı(Aravan) Köyün'de doğmuş,ilkokula başladığı yıl Kapadokya'nın sihirli,mistik dünyasından Ankara'ya göçmüştür. ilk ve ortaokulu Kayaş'ta lise eğitimini Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır Hacettepe İstatistik'ten ayrılıp Gazi Üniversitesi İşletme'yi bitirmiş aynı üniversitede yüksek lisansa başlamış ve halen Hacı Bayram Üniversitesi Sosyal Bilimler İşletme Yüksek Lisans öğrencisidir , Anadolu Üniversitesi  Kamuyönetimi Bölümü'nüde bitiren Mustafa Akgül,yerel ve ulusal basında dönem dönem güncel olaylara ve eğitime ilişkin yazılar yazmaktadır Halen ilkokul öğretmenliği yapan Mustafa Akgül'ün bir grup öğretmen arkadaşı ile birlikte çıkardığı Katre-i Hatıra,anı ve Heybe isimli şiir kitabı vardır Şuanda da Başkenthaber.Org'un haber editerlüğü görevini yürütmektedir  
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.