Dolar 44,8942
Euro 52,9284
Altın 6.898,07
BİST 14.484,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Az Bulutlu
Ankara
14°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 9°C
Cum 11°C

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OTOMOBİL FESTİVALİ BAŞKENT’TE BAŞLIYOR

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OTOMOBİL FESTİVALİ BAŞKENT’TE BAŞLIYOR
7 Ekim 2021 13:43

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yenimahalle Belediyesi ve Yer6Fest Girişimcileri iş birliğiyle üçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye’nin en büyük “Drift ve Otomobil Festivali” Başkent’te başlıyor. Otomobil sporlarına gönül veren yarışseverleri bir araya getirecek olan etkinlik, 9-10 Ekim tarihleri arasında A City Premium Outlet’te gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te gerçekleştirdiği kültürel etkinliklerin yanı sıra tüm yaş gruplarının ilgiyle takip ettiği faaliyetler ve spor dallarına da destek olmayı sürdürüyor.

Türkiye’nin en büyük “Drift ve Otomobil Festivali”, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi ve Yer6Fest Girişimcileri iş birliğiyle 9-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Başkent’te düzenlenecek.

MODİFİYELİ ARAÇ ŞOVUNA SAHNE OLACAK FESTİVAL KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARINI DA BULUŞTURACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, A City Premium Outlet açık otoparkında düzenlenecek olan ‘Drift ve Otomobil Festivali’ne; sahne, pop müzik konseri, akordeon ve beton bariyer, çadır, itfaiye aracı ve ambulans hizmeti vererek lojistik destek sağlayacak.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek ve girişlerin ücretsiz olacağı festival için geri sayım başlarken, araç sporlarına ilgisi olan ve gösterileri izlemek isteyen Başkentliler, Türkiye’nin dört bir yanından gelen profesyonel pilotlarla da tanışma imkanı yakalayacak. 150 modifiyeli aracın katılacağı festival, nefes kesen şovlara da ev sahipliği yapacak.

Festival alanında kurulacak özel parkurlarda modifiye edilmiş araçlar ile özel üretilmiş araçlar da ayrıca görücüye çıkarılacak ve drift sevenlere adrenalin dolu dakikalar yaşatacak. Başkentliler, festival boyunca gün yüzüne çıkmamış Amerikan otomobilleri, spor ve klasik otomobiller, darg otomobilleri, Off Road otomobilleri ve eşi benzeri olmayan koleksiyon niteliğindeki araçları da yakından görme şansına sahip olacak.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.