Dolar 45,9008
Euro 53,4168
Altın 6.696,87
BİST 13.890,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 24°C
Cum 20°C
Cts 19°C

TDP’Lİ AKGÜN: İKTİDAR SORGUSUZ SUALSİZ UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO VERMELİ!

TDP’Lİ AKGÜN: İKTİDAR SORGUSUZ SUALSİZ UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO VERMELİ!
6 Ekim 2022 11:05

TDP’Lİ AKGÜN: İKTİDAR SORGUSUZ SUALSİZ UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO VERMELİ!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, sözleşmeli uzman çavuşların kadroya alınmasını istedi. Subay ve astsubayların mesleki güvenceleri ve yaşadıkları sorunlarla her geçen gün daha da arttığını belirten TDP’li Akgün:” Bu vatan için canını ortaya koyan sözleşmeli uzman çavuşlar sorgusuz, sualsiz kadroya alınmalıdır.”dedi.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Akgün, uzun süredir muhalefet ve iktidar tarafından tartışılan uzman çavuşların kadroya alınması konusuyla ilgili açıklamada bulundu. Sözleşmeli uzman çavuşların sürekli sözleşmelerinin yenilenip yenilenmeyeceği, görev yerleri, atama vb. olaylarla karşı karşıya kalma endişesi ile çalıştıklarını ifade eden TDP’li Akgün;” Türkiye Değişim Partisi olarak vatan savunması yapan uzman çavuşların kadroya alınmaması kesinlikle doğru değildir. Bizler sıcak evlerimizde rahat rahat yatarken onlar vatanı için mücadele veriyorlar, sınırlarda ya da farklı noktalarda nöbet tutuyorlar, vatan savunması veriyorlar. Vatan savunması yapan bir evladın kadroya alınıp, alınmaması konusunda bile sorgulama yapmak yanlıştır. TDP olarak uzman çavuşlarımızın yanındayız ve kesinlikle kadroya alınmaları gerekmektedir.”dedi.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.