Dolar 45,9277
Euro 53,4772
Altın 6.629,13
BİST 13.703,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 25°C

Mamak’ta Akşemsettin Uyanık Kütüphanesi Açılıyor

Mamak’ta Akşemsettin Uyanık Kütüphanesi Açılıyor
21 Aralık 2021 10:33

Mamak’a bir kütüphane daha

Eğitime olan desteğiyle Mamak Belediyesi, gençlere olan yatırım ve hizmetlerini günden güne arttırmaya devam ediyor. Eğitim yatırımlarıyla çıtasını hızla yükselten Mamak Belediyesi, sınavlara hazırlanan gençlere ve her yaştan okuyucuya 7/24 hizmet verecek olan 144 metre kareden oluşan Akşemsettin Uyanık Kütüphanesi, 25 Aralık Saat 14:00’da hizmete açıyor. Göreve geldiği günden bugüne kadar ilçeye birçok eser kazandıran, Mamak’ı Başkent’te kütüphane merkezine çeviren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bir ülkenin en büyük gücü ülkeyi baştan aşağı imar edebilecek medeniyetine bağlı, kendisini bilen gençleri yetiştirebilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, güzel yaşam alanları içerisinde gençlerimizi kitap ve bilgiyle buluşturuyoruz” dedi.

7/24 uyanık bir kütüphane
Ders çalışmak, kitap okumak ve aynı zamanda sosyalleşmek isteyen herkese katkı sunacak bir tesisi daha hayata geçirdiklerinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Gençlerimiz ile ilgili belediye olarak birçok planımız var. Bunları da peyderpey projelendirip hayata geçirdik, geçiriyoruz. Bu kapsamda uyanık kütüphanelerimiz 7/24 faaliyet gösterecek. Buraya gelip hem ders çalışabilecekler, hem de güvenli bir şekilde vakit geçirebilecekler. Şimdiden Akşemsettin Uyanık kütüphanesi Mamaklı gençlerimize hayırlı olsun. Söz verdik yaptık” dedi.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.