Dolar 40,0403
Euro 46,9957
Altın 4.250,87
BİST 9.998,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 34°C
Açık
Ankara
34°C
Açık
Çar 35°C
Per 36°C
Cum 35°C
Cts 34°C

Kutludüğün Hayvan Barınağı Ziyaretçilerini Bekliyor

Kutludüğün Hayvan Barınağı Ziyaretçilerini Bekliyor
5 Ekim 2024 12:30

Kutludüğün Hayvan Barınağı Ziyaretçilerini Bekliyor

Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı ziyaret

Mamak Belediyesi Kutludüğün’de bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’nin kapılarını ardına kadar açtı. Vatandaşlar, hayvanseverler, gönüllüler ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan ziyaretçi heyeti Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla barınaktaki patili dostlarını ziyaret edecek.

Barınak ziyareti gerçekleşecek

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, yerel seçimler sürecinde sözünü verdiği yaşam alanı projesinin gelişimini, Kutludüğün Hayvan Barınağı’ndaki gözle görülür iyileştirme çalışmalarını ve Mamak’ta yaşayan hayvanların hangi koşullarda yaşadığını ziyaretçilere bir kez daha anlatacak. Sosyal mecralarda üretilen iftira ve karalama kampanyalarına “ Onlar Bize Emanet “ diyerek cevap veren Başkan Şahin, patili dostlarımız canla başla çalışmaya devam edeceğini bir kez daha gözler önüne serecek.

“Onlar Bize Emanet”

Başkan Şahin barınağı sık sık ziyaret ederek koşulları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu sefer Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sivil toplum kuruluşlarından gönüllülere, hayvanseverlerden vatandaşlara sokak hayvanlarının yaşam koşullarını yerinde görmek isteyen tüm Ankaralılar için bir ziyaret gerçekleştirilecek. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Cuma gününe denk geldiğinden, ziyaret 6 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Bu sayede ziyarete katılımın daha da artması bekleniyor. Başkan Şahin Saat 13:00’ da tüm hemşehrilerimizi Kutludüğün’de bulunan Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’ne beklediklerini belirtti.

 

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.