İYİ Parti Dezavantajlı Gruplar Komisyonunda Görev Dağılımı Gerçekleşti

İYİ Parti Dezavantajlı Gruplar Komisyonunda Görev Dağılımı Gerçekleşti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanı Avukat Ece Güner kendisine bağlı Dezavantajlı Gruplar Komisyonunda görev dağılımı yaptı.

Bu görevlendirmeler sonucunda önceki dönemlerde İYİ Parti Mamak ilçe Başkan Yardımcılığı yapan 2023 Genel Seçimlerinde Çorum milletvekili aday adayı olan Serepral Palsy’li Engelli hakları savunucusu ve Yeniçağ Gazetesi Çankaya Temsilcisi Abdullah Mutlu Tokgöz Komisyon Sorumlusu olarak atandı.

Alt komisyonlarda da yapılan görev dağılımlarında STK İlişkileri, Spor, Eğitim, Hukuk, Basın, Şehit aileleri ve Gaziler alt komisyonlarına görev dağılımı yapıldı.
Geçtiğimiz pazar günü Gaziler günü dolayısıyla AOÇ Gazi Parkta yaklaşık 250 Gazi ve ailelerinin ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in bizzat katılımı ile gerçekleşen kahvaltı ve kaynaşma etkinliği ile ses getiren İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Avukat Ece Güner ve ekibinin çarpıcı ve güzel çalışmalarını kamuoyuna duyurmaya devam edeceğiz dedi.










