Dolar 45,0098
Euro 52,8050
Altın 6.815,04
BİST 14.409,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Açık
Ankara
18°C
Açık
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 19°C
Çar 19°C

ETIMESGUT BELEDİYESİ DALIŞ ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR! – Mustafa AKGÜL Başkent Haber

ETIMESGUT BELEDİYESİ DALIŞ ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR! – Mustafa AKGÜL Başkent Haber
4 Kasım 2025 18:22

Etimesgut Belediyesi, spor ve eğitimi bir araya getiren etkinliklerine devam ediyor. Belediye, hem çocuklara yönelik keşfedeci bir etkinlik hem de yetişkinler için profesyonel düzeyde bir eğitim programı düzenliyor.

“Çocuklar İçin Dalış” Etkinliği ile Çocuklara Su Altında Bir Dünya Keşfi

Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuklar İçin Dalış” etkinliği, 8 yaş ve üzeri çocuklara su altı dünyasını tanıtmayı hedefliyor. Program kapsamında su altını tanıtan animasyon gösterileri, temel scuba ekipmanlarının tanıtımı, havuz içi sualtı parkuru gibi aktiviteler yer alıyor. Ayrıca çevre ve denizler hakkında bilgilendirme yapılacak ve katılımcılara sertifika verilecek.

Bu etkinlikle çocuklar hem eğlenecek hem de deniz ekosistemini tanıyarak çevre bilincini geliştirecekler.

2. Dönem Temel Dalış Kursları Başlıyor

Etimesgut Belediyesi’nin bir diğer projesi ise profesyonel eğitmenler ve milli takım antrenörleri eşliğinde gerçekleştirilecek 2. Dönem Temel Dalış Kursu. Kurs programında temel yüzme eğitimi, scuba (tüplü dalış) teorik ve uygulamalı eğitimleri, havuz içi dalış uygulamaları ile uluslararası geçerliliğe sahip TSSF/CMAS brövelendirme fırsatı yer alıyor.

Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, sporcu lisansı edinme ve dalış sporunda süreklilik imkânı elde edecekler.

Her iki etkinlik için de ön kayıt ve bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0533 920 19 74 numaralı telefondan iletişime geçebilir veya afişlerde yer alan QR kodu okutarak kayıt formuna ulaşabilirler.

#MustafaAkgülEğitimciYazar

#BaşkentHaberGenelYayınYönetmeni

#OkuyalımOkutalımFarkındaOlalımTÜRKİYEM.

mustafaakgul06@gmail.com
Tel:05052762754

Eğitimci Yazar Mustafa Akgül mustafaakgul06@gmail.com Nevşehir'in  Ürgüp İlçesi  Ayvalı(Aravan) Köyün'de doğmuş,ilkokula başladığı yıl Kapadokya'nın sihirli,mistik dünyasından Ankara'ya göçmüştür. İlk ve ortaokulu Kayaş'ta lise eğitimini Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır Hacettepe İstatistik'ten ayrılıp Gazi Üniversitesi İşletme'yi bitirmiş aynı üniversitede yüksek lisansa başlamış ve halen Hacı Bayram Üniversitesi Sosyal Bilimler İşletme Yüksek Lisans öğrencisidir , Anadolu Üniversitesi  Kamuyönetimi Bölümü'nüde bitiren Mustafa Akgül,yerel ve ulusal basında dönem dönem güncel olaylara ve eğitime ilişkin yazılar yazmaktadır Halen ilkokul öğretmenliği yapan Mustafa Akgül'ün bir grup öğretmen arkadaşı ile birlikte çıkardığı "Katre-i Hatıra",isminde öğretmen anıları kitabı, "Heybe" isminde şiir kitabı ve "Renkler Konuşuyor-Birlikte Güzeliz" isminde çocuk kitabı vardır. Şuanda da 'Başkenthaber.Org'da genel yayın yönetmenliği konusunda danışmanlık yapmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.