DÜNYA TOPLUMSAL UYUŞTURUCU VE EĞİTİM DERNEĞİ İÇ ANADOLU BÖLGE BAŞKANI YAVUZ BÜLBÜL DEN İSTİFA ÇANLARI

Dünya Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Derneği iç Anadolu Bölge Başkanı, yaptığı çalışmalar ile Türkiye’de ve yurt dışında muazzam bir ilgi gördü.
Yaptığı aktif çalışmalardan dizi projesi yoğun ilgi gördü. Yürekli Başkan olarak bilinen Bölge Başkanı “Madde Bağımlılığı” çalışmalarını sürdüren birçok dernek ve federasyonu mercek altına aldı.
Başkan Yavuz Bülbül: “Dünya Toplumsal uyuşturucu ile mücadele ve eğitim Derneği adına birçok çalışmada bulundum. Farklı STK’lardan teklif aldığım doğru, isimleri önemli değil amaç yol aynı lakin özveri çalışma gerek şu an net bir şey yok.
Her an başka bir federasyonda ya da dernekte çalışmalarımı sürdürebilirim.
Bu başka bir çatı Federasyon, Konfederasyon ya da Dernekte olabilir. Her An her şey olabilir. Değerlendirme aşamasındayım kısmet” dedi










