9 Ekim 2026, 07:51:43
Dolar 49,3429
Euro 55,4021
Altın 6.630,75
BİST 12.213,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C

ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN 100.000 FİDAN 

ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN 100.000 FİDAN 
31 Temmuz 2021 17:30

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlar nedeniyle yeniden ağaçlandırma için 100.000 fidan bağışlayacaklarını açıkladı.

Alper Taşdelen, Ege ve Akdeniz’de arka arkaya meydana gelen orman yangınlarının ardından fidan bağışında bulunacaklarını bildirdi.

Başkan Taşdelen Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Yangınlarla beraber yüreğimiz de yanıyor. Çankaya Belediyesi olarak yanan bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 100.000 fidan bağışında bulunacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

Twitter hesabından Çankayalılara da çağrıda bulunan Alper Taşdelen şunları kaydetti:

“Sevgili Çankayalıları ve bütün yurttaşlarımızı da Tema Vakfı’nın kampanyasına katılmaya davet ediyorum. Yaşamı da umudu da hep birlikte yeniden yeşerteceğiz.”

Reklam

Alper Taşdelen, yaşanan yangın felaketinin can kaybına sebep olduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Halkımız ve belediyelerimiz, farklı bölgelerde yaşanan bu felaketi durdurmak, bir an evvel yaraları sarmak için seferber oldu. Yangında hayatını kaybeden yurttaşlarımıza ve canını hiçe sayarak görevini yaparken hayatını kaybeden itfaiye görevlilerine Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Gönüllü olarak yangın söndürmeye destek verirken canından olan Şahin Akdemir kardeşimize de bu vesileyle rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum. Ülke olarak hepsine minnettarız. Yanan ormanlar içindeki canlılarla birlikte ülkemiz adına büyük bir kayıp. Bu yaraları hep beraber saracağız.”

Nuri ŞAHİNbaskenthaber.orgnurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.