Dolar 32,3920
Euro 34,6309
Altın 2.392,55
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Yenimahalle’ye 100.Yıl Cumhuriyet Koruluğu -HABER Mustafa AKGÜL

Yenimahalle’ye 100.Yıl Cumhuriyet Koruluğu -HABER Mustafa AKGÜL
11 Nisan 2024 19:27

Yenimahalle Belediyesi, Ata Mahallesi’nde “100. Yıl Cumhuriyet Koruluğu” oluşturdu. 10 dönüm alanda ıhlamur, dut, akçaağaç ve huş gibi 1000’e yakın yapraklı ağacın toprakla buluşturulduğu törende, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da vatandaşlarla birlikte ağaç dikti.
Başkan Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinden düzenlenen ağaç dikim törenine; CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri, anaokulu öğrencileri ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Batıkent’te ne varsa Ata Mahallesi’ne de yaptık

Ata sakinleriyle birlikte ağaç diken Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “2009’da göreve geldiğimde Ata Mahallesi’nde bir metre kaldırım yoktu, bir tane yeşil alan yoktu. Evlerin de yüzde 70’i boştu. O günden bugüne eşit hizmet anlayışıyla Batıkent’e ne yaptıysak buraya da yaptık. Verdiğim tüm sözleri tuttum. 15 senedir hiçbir yeşil alanı başka amaçla kullandırmadık. Sadece Ata Mahallemize 40’a yakın park yaptık. Kreş, yüzme havuzu, semt birimi, sağlık ocağı, YENİMEK kurs merkezi yaptık. Burada ikinci bir sağlık ocağı ihtiyacı var ve Nisan ayında onunda temelini birlikte atacağız ve Haziran ayında da açılışını yapacağız” dedi.

Yenimahalle’de ranta değil halka yatırım var

İlçe sakilerine seslenen CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl de “Ranta değil halka yatırım yapan bir başkanınız var. Yenimahalle bu konuda çok şanslı. Hemen her gün yeni bir yatırımın açılışı için Yenimahalle’ye geliyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ata Mahallesi Muhtarı Cem Gürkan ise ”Ata Mahallesi,Yenimahalle’ye en uzak mahalle olmasına rağmen diğer mahallelere ne yapıldıysa bizim mahallemize de eksiği yok fazlası yapıldı, yapılmaya da devam ediyor” diyerek Başkan Fethi Yaşar ve emeği geçenlere mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

#MustafaAkgülEğitimciYazar

#BaşkentHaberGenelYayınYönetmeni

#OkuyalımOkutalımFarkındaOlalımTÜRKİYEM.

mustafaakgul06@gmail.com
Tel:05052762754

Eğitimci Yazar Mustafa Akgül mustafaakgul06@gmail.com Nevşehir'in  Ürgüp İlçesi  Ayvalı(Aravan) Köyün'de doğmuş,ilkokula başladığı yıl Kapadokya'nın sihirli,mistik dünyasından Ankara'ya göçmüştür. ilk ve ortaokulu Kayaş'ta lise eğitimini Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır Hacettepe İstatistik'ten ayrılıp Gazi Üniversitesi İşletme'yi bitirmiş aynı üniversitede yüksek lisansa başlamış ve halen Hacı Bayram Üniversitesi Sosyal Bilimler İşletme Yüksek Lisans öğrencisidir , Anadolu Üniversitesi  Kamuyönetimi Bölümü'nüde bitiren Mustafa Akgül,yerel ve ulusal basında dönem dönem güncel olaylara ve eğitime ilişkin yazılar yazmaktadır Halen ilkokul öğretmenliği yapan Mustafa Akgül'ün bir grup öğretmen arkadaşı ile birlikte çıkardığı Katre-i Hatıra,anı ve Heybe isimli şiir kitabı vardır Şuanda da Başkenthaber.Org'un haber editerlüğü görevini yürütmektedir  
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.