Veli Gündüz Şahin, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Veli Gündüz Şahin, Adaylık Başvurusunu Yaptı
İş İnsanı Veli Gündüz Şahin, CHP Mamak Belediye Başkan Adaylığı için başvurusunu bugün CHP Mamak İlçe Başkanlığı’na yaptı.
Veli Gündüz Şahin, çalışma ekibi ve kendisini destekleyen kalabalık grupla birlikte geldiği CHP Mamak İlçe Başkanlığı’nda evraklarını CHP Mamak İlçe Başkanı Behçet Akdulum’ teslim etti.
Veli Gündüz Şahin, adaylık başvurusu sonrası yaptığı konuşmada;
“Öncelikle sayın ilçe başkanımıza, değerli ilçe yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerimize bu buluşmada aramızda görmekten onur duyduğum değerli muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerimizin değerli başkan ve temsilcilerine, vefakâr ve çalışkan partililerimize çok teşekkür ediyorum.
Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.
Hepimizin bildiği gibi önümüzde bir belediye seçimi var. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan bu seçimlerde aday adayı olmayı düşünen tahminen 10 yakın arkadaşım var. Öncelikle aday adayı olmayı düşünen her arkadaşımız çok önemli ve değerlidir. Başvuran her arkadaşıma başarılar dilerim.
Bende 30 yıldır bu bölgede işyeri ve ikameti bulunan bir arkadaşınızım. Mamak’ın özelliklerini çok iyi biliyor; insanlarımızın sıkıntılarını ve dertlerini gözlüyor ve birlikte yaşıyorum.
Ben ve diğer aday adayı arkadaşlarım henüz partimizin yetkili organlarının hangi yöntemle aday belirleyeceğini bilmiyoruz. Kendi şahsıma YSK nun belirlediği tarihte yapılacak ön seçimle değilse Mamak ilçemize kayıtlı bütün üyelerimizin katılacağı örgütümüzün denetiminde yapılacak olan aday belirleme yönteminde de ve hatta söylendiği gibi Mamak ta partili partisiz seçmenlere sorularak gerçekleştirilecek olan kamuoyu anketiyle aday belirlenmesi de kısaca hangi yöntem uygun görülürse görülsün her birinde değerlendirme yarışına girmekten kaçınmayacağım.
Tabi bunların dışında genel merkezimizin düşünce ve değerlendirmesini de saygıyla karşılayacağım.
Benim dışında bir adayın belirlenmesi halinde kendim aday olmuş gibi Mamak’lı hemşehirlilerim ve partim için çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu anlayışımı geride bırakmış her seçimde ortaya koymuş bir arkadaşınızım.
İnanıyorum ki 1999 yılından bu yana 24 yıldır Mamak ilçemizde belediyede iktidar olmaya susamış olan partililerimizin yüzünü hep beraber güldüreceğiz. Birlikte çalışıp birlikte düşünüp birlikte dayanışma içinde birbirimize inanarak başaracağız. Mamak belediyesini partimize teslim edeceğiz.
Sizlere katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor başarılar ve esenlikler diliyorum” dedi.