Sibel Emre: Kadın Dayanışmasına Mamak Belediyesi Olarak Destek Vermekten Gurur Duyuyoruz

Sibel Emre: Kadın Dayanışmasına Mamak Belediyesi Olarak Destek Vermekten Gurur Duyuyoruz
Başkent Haber | Ankara – 11 Ekim 2025
Mamak Belediyesi, Beypazarı Karaşar Mahallesi kadınları tarafından düzenlenen yardım kermesine katılım sağladı. 10–11 Ekim tarihlerinde Bağlarbaşı Caddesi üzerinde gerçekleştirilen etkinlikte, elde edilen gelirlerin yardıma muhtaç bireyler ve öğrenciler için kullanılacağı belirtildi.
Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, kermese katılarak kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini inceledi ve destek mesajı verdi. Emre, “Mamak Belediyesi olarak sosyal sorumluluk ve kadın dayanışması temelli tüm çalışmalara gönülden destek veriyoruz. Kadınlarımızın bu anlamlı etkinliğine katkı sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Emre, etkinliğin dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirterek, “Emeği geçen tüm kadınlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte üretmeye, paylaşmaya ve yardımlaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.










