Salim Çoruk, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı

Salim Çoruk, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı
Başkent Haber | Ankara
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, kadınların toplumun her alanında üstlendiği önemli role dikkat çekti.
Çoruk mesajında, kadınların sadece aile hayatının değil; sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamın da temel yapı taşlarından biri olduğunu vurguladı. Kadın emeğinin ve mücadelesinin toplumların gelişmesinde belirleyici bir rol oynadığını ifade eden Çoruk, kadınların hak ettiği saygı ve değeri görmesinin güçlü bir toplumun temel şartlarından biri olduğunu belirtti.
Kadınların eğitimden çalışma hayatına, yerel yönetimlerden sivil topluma kadar her alanda önemli katkılar sunduğunu dile getiren Çoruk, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kadınlarımızın emeği, fedakârlığı ve azmi toplumumuzun en büyük güç kaynaklarından biridir. Hayatın her alanında büyük bir özveriyle çalışan, üreten ve değer katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor; eşitlik, adalet ve fırsat eşitliğinin güçlendiği bir gelecek diliyorum.”
Salim Çoruk, mesajının sonunda başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm kadınlara sağlık, huzur ve başarı temennisinde bulundu.
Salim Çoruk
İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri










