Dolar 44,7486
Euro 52,8543
Altın 6.910,18
BİST 14.252,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 15°C
Paz 13°C

Mamak’ta en lezzetli festival

Mamak’ta en lezzetli festival
20 Ocak 2022 12:18

Mamak Belediyesi, vatandaşları lezzetli bir festival ile buluşturmaya hazırlanıyor.

İlçe genelinde düzenlediği çeşitli etkinliklerle Mamaklıları bir araya getiren Mamak Belediyesi, 23 Ocak Pazar günü, Ankara’nın ilk millet bahçesi olan Üreğil Milllet Bahçesi’nde düzenleyeceği kanat festivali ile renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.
Festival kapsamında vatandaşlar, çeşitli etkinliklerle güzel bir hafta sonu geçirmenin de keyfini yaşayacak.

En büyük zenginliğimiz birlikteliğimiz
Mamaklı hemşerileri ile her fırsatta bir araya geldiğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Esnafımızla, belediye çalışanlarımızla, hemşerilerimizle biz büyük bir aileyiz. Aynı zamanda kozmopolit yapımızla büyük bir zenginliğe sahibiz.
Mamak’ın zenginliklerini ve kültürümüzü ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin, hepimiz bir ve birlikte Türkiyeyiz” dedi. Başkan Köse, “Birlik ve beraberliği güçlendiren, keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.