Mamak Belediyesi Önemli Konukları Ağırladı
Mamak Belediyesi, Sosyal Demokrat Halkçı Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin deneyimli siyasetçilerini ağırladığı anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. CHP Mamak önceki dönem İlçe Başkanı Hikmet Tepe ile birlikte, geçmiş dönem SHP ve CHP’de Bakan, Milletvekili, İl ve İlçe Yöneticiliği görevlerinde bulunan: Salman Kaya, Rıza Soyulmaz, Seyfi Oktay, İsmail Koç ve Celalettin Koç, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Doğan, Fırat Gökçe ve Mamak Belediyesi CHP Meclis Üyesi Rıza Kaplan hazır bulundu.
Ziyaret kapsamında, Mamak’ta yürütülen yerel yönetim çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Misafirler, özellikle halkın ihtiyaçlarına duyarlı, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışının önemine dikkat çekerek, tecrübelerini Başkan Şahin ile paylaştı. Aynı zamanda, CHP’nin gelecekteki yerel yönetim vizyonu, genç kuşaklara aktarılacak birikim ve yeni nesil siyaset anlayışı üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün burada geçmişten günümüze partimizin emektarlarını ağırlamak bizim için çok değerli. Onların bilgi ve deneyimleri, yürüttüğümüz çalışmalara ışık tutuyor. Mamak’ı birlikte daha yaşanabilir, daha çağdaş bir kent haline getireceğimize yürekten inanıyorum,” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

