Dolar 44,7613
Euro 53,0254
Altın 6.942,90
BİST 14.252,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 15°C
Paz 12°C
Pts 13°C

Mamak Belediyesi, Ankaralı Turgut için Düzenlenen “Vefa Konseri”ne Ev Sahipliği Yaptı 

Mamak Belediyesi, Ankaralı Turgut için Düzenlenen “Vefa Konseri”ne Ev Sahipliği Yaptı 
27 Eylül 2024 15:24

Mamak Belediyesi, Ankaralı Turgut için Düzenlenen “Vefa Konseri”ne Ev Sahipliği Yaptı 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen vefa konserine vatandaşların da ilgisi yoğundu.

“Veli abime teşekkür ediyorum”

Sağlık sorunları yaşayan Ankara’nın önemli sanatçılarından Ankaralı Turgut için Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde “Vefa ve Yardımlaşma Gecesi” düzenlendi. Bu anlamlı geceye katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu yaptığı konuşmada bu organizasyonu düzenlediği için Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e “ Veli Abim” diyerek teşekkür etti.  Düzenlenen organizasyonun, ismi Ankara’yla özdeşleşmiş Ankaralı Turgut için büyük bir moral olacağını söyleyen Mumcu, “Necmettin Erbakan Kongre Merkezi”nin adının koruduğu ve Kıbrıs Barış Harekatı’nda büyük emeği olan Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan’ın fotoğraflarına salonda yer verdiği için Başkan Şahin’e ayrıca teşekkür etti.

Başkan Şahin’den birlik ve beraberlik vurgusu

Düzenlenen konsere sağlık sorunları nedeniyle katılamayan Ankaralı Turgut, evinde kaydedilen görüntüleriyle salondaki misafirlere seslendi. Ankaralı Turgut: “Bu organizasyonu düzenleyen sayın Veli Gündüz Şahin ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Orada bulunan değerli halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankaralı Turgut’a vefa ve yardımlaşma konserinde yaptığı konuşmasında; ”Neşeli şarkılarıyla Ankara oyun havalarını tüm Türkiye’ye sevdiren, birçok sanatçıya ilham olan, yıllarca tüm televizyon programlarının aranılan ismi olan Ankaralı Turgut, rahatsızlığı nedeniyle çok sevdiği mesleğinden bir süredir uzak kaldı. Rahatsızlığını öğrenir öğrenmez kendisini ziyaret ettim. Hem şahsım hem belediyemiz olarak ne gerekiyorsa yapılacağını söyledim. Ailesi, sevenleri ve Ankaralı hemşehrileri olarak, kendisine bu süreçte destek olmak ve moral vermek için bu akşam buraya gelen siz değerli Ankaralılara teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şahin sahnede oyun havaları eşliğinde oynadı

Ankaralı Turgut için düzenlenen vefa ve yardımlaşma konserinde Mehmet Demirtaş, Ankaralı Coşkun, Engin Can, Ömer Şahin, Veli Erdem Karakülah ve Sincanlı Erkal gibi Ankara’nın sevilen sanatçıları Turgut abileri için sahne aldı. Ankara oyun havalarıyla salonda bulunanları coşturan sanatçılar, bu anlamlı gecede Ankaralı Turgut’a olan sevgi ve saygılarını göstermiş oldular. Başkan Şahin, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar Ankara oyun havaları eşliğinde oynayarak bu eğlenceye ortak oldular. Geceden elde edilen tüm gelir Ankaralı Turgut’un tedavi masraflarını karşılamak için kullanılacak.

Başkan Şahin SMA hastası çocukları unutmadı

Başkan Şahin konserde SMA hastası çocukları da unutmadı. Kendisinden seslerini duyurmalarını isteyen Yağız bebeği ve ailesini sahneye alarak yardım kampanyaları için Ankaralılardan destek isteyen Başkan Şahin: ”Göreve geldiğimiz günden bu yana üç SMA’lı çocuğumuzun kampanyasına destekte bulunduk. Biz duyarlı bir ülkeyiz, duyarlı bir halkız. Devletimizin ve milletimizin desteğiyle Yağız gibi SMA’lı çocuklarımızın hayata tutunacaklarına inanıyorum” dedi.

 

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.