Ertan Kabadayı“ZEHİRLEYEN ÇÖP TESİSİNİ BAŞLATANA DA BİTİRİNE DE OY YOK!” -HABER Mustafa AKGÜL

Yerel seçimlerde yeniden aday olan Hilmi Güler’e ve Enver Yılmaz’a Çaybaşı ilçesindeki çöp tesisi üzerinden eleştirerek, “Daha fazla kirletmek için mi aday oldunuz?” diye soran Ertan Kabadayı( Emek Partisi Ordu Fatsa İlçe Başkanı):
Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde orman ve dere kirletmesiyle sık sık gündeme gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Katı Atık Çöp Tesisinin” yanlış yere yapıldığını söyledi.
Ertan Kabadayı, “Çöp tesisi halkın tepkilerine rağmen yanlış yere yapıldı. Dere ve orman kirletmesi nedeniyle cezalar verildi. Çaybaşı, İkizce ve Ünye halkının kullandığı suyu kirleten bu tesisi başlatan ve bitiren karşı karşıya gelip halktan destek istiyorlar. Al birini vur diğerine. Yok birbirlerinden farkları.” diyerek tepki gösterdi.
Hilmi Güler de Enver Yılmaz da sorumlu
Çöp tesisinden Ak Parti’den yeniden aday olan Hilmi Güler’in ve İyi Parti’den aday olan OBB kurucu belediye başkanı Enver Yılmaz’ın da sorumlu olduğunu belirten Kabadayı, “Aynı anlayışın iki kişisi nedense karşı karşıya geldi. Hilmi Güler “Gerçek Belediyecilik” sloganıyla bu zamana kadar sahte belediyecilik yaptığı itiraf etmiş oluyor. Enver Yılmaz da “Devam” sloganıyla geçmişte yaptığı Ordu’yu yaşanmaz şehir yapan politikalarını sürdüreceğini itiraf ediyor. Yeniden vurgulayayım ki, al birini vur diğerine. İkisinin de ortaklaştıkları yer Çaybaşı çöp tesisi. İnsanlar kar kış demeden mücadele etti. Yani Hem Enver Yılmaz hem de Hilmi Güler çöp tesisinin zararlarından sorumludur. Su kaynağının olduğu ormanlık alanı nasıl buldular anlaşılır değil. Ormanı kesip su kaynağı üzerinde çöp tesisi yapmanın mimarları şimdi birbirleriyle yarışıyor. Bizler biliyoruz ki, bu yarış Ordu’ya daha fazla zarar verme yarışı. Sorumluları teşhir etmeye, halkçı belediyeciliği savunmaya devam edeceğiz.” dedi.
#MustafaAkgülEğitimciYazar
#BaşkentHaberGenelYayınYönetmeni
#OkuyalımOkutalımFarkındaOlalımTÜRKİYEM.
mustafaakgul06@gmail.com
Tel:05052762754










