Dolar 45,8248
Euro 53,4784
Altın 6.687,67
BİST 13.662,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Erdal Beşikçioğlu: İki Angaralı Bu Şehre Çok Şeyler Yaparız

Erdal Beşikçioğlu: İki Angaralı Bu Şehre Çok Şeyler Yaparız
12 Ocak 2024 14:37

Erdal Beşikçioğlu: İki Angaralı Bu Şehre Çok Şeyler Yaparız

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, ilk kez yaptığı açıklamada, “Şu dakikadan sonra senaryoyu biz yazacağız” dedi. Mansur Yavaş sorusuna yanıt veren Beşikçioğlu, “İki Angaralı bu şehre çok şeyler yaparız” ifadelerini kullandı. Behzat Ç.’nin devam edip etmeyeceği sorulan Beşikçioğlu, esprili bir cevap vererek, “Ben diziyi çekmeyeceğim dersem oy vermezler” diye konuştu.

CHP Ankara İl Başkanlığı’nda Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ile birlikte konuşan Beşikçioğlu, “Çok heyecan verici bir durum. Ona dizi, onca film, onca yaratılan karakterlerin içerisinde her seferinde hayata ve toplumu algılama biçimimi ve onlara örnek olacak uygulamaları çıkarmak için uğraştım. Bu zamana kadar 30 yıl geçmiş sanatla iç içe. Şimde değişen tek şey; seyirci olarak adlandırdığım yurttaşlarımızı seçmen olarak adlandıracağız” ifadelerini kullandı.

“Sanırım şu dakikadan sonra senaryoyu biz yazacağız” diyen Beşikçioğlu, şöyle devam etti: “Ve bundan sonra yazdığımız bu senaryoyu, gelecekte seyrettiğimiz zaman büyük bir keyif alırız” ifadelerini kullandı.

“Mansur Yavaş adaylığını istemedi” iddiasına yanıt veren Beşikçioğlu, şunları söyledi:

“Mansur Bey’le hep görüştük. Mansur Başkan’ın Ankara için yaptıkları asla unutulmaz. Mansur Başkan benim için bambaşka bir yerde. Televizyonda izlediğim şeyleri ben yaşamadım. ‘Vay dedim, siyaset enterasanmış’. Mansur Başkan’ın benle asla bir sıkıntısı olamaz. İkimiz de Angaralıyız. İki Angaralı bu şehre çok şeyler yaparız.”

“Behzat Ç. devam edecek mi?” sorusuna esprili yanıt veren Beşikçioğlu, “Ben diziyi çekmeyeceğim dersem oy vermezler. İlk şartım oydu. Halkımızla iletişim kurma biçimim hazırladığımız repertuarlarda gizli. Benim sahneyi bırakmam doğru olmaz ama örgüt bana bu konuda tam desteği verdi. Hobi olarak sanatımı yapacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Adaylık teklifinin nasıl gediği sorulan Beşikçioğlu, “Telefonla bir görüşebilir miyiz dediler. Özgür ve Ümit Bey’le sohbet ettiğimiz zaman, çok ikna edici konuştular. Gerçekten gençlere çok inanıyorum” dedi.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.