Dr. Ali Rıza Erdek CHP Mamak İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Dr. Ali Rıza Erdek CHP Mamak İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı
Dr. Ali Rıza Erdek Mamak İlçe Başkanlığı’na gelerek adaylık başvurusunu yaptı.
Dr. Ali Rıza Erdek adaylık başvuru belgesini CHP Mamak İlçe Başkanı Hikmet Tepe’ye teslim etti.
Mamak İlçe Başkanlığı önünde Dr. Ali Rıza Erdek’e destek için gelen coşkulu kalabalığa, CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol ve CHP Mamak İlçe Başkanı Hikmet Tepe birer konuşma yaptılar.
Dr. Ali Rıza Erdek ise kendisini desteklemek için gelen coşkulu kalabalığa karşı yaptığı açıklamada;
“Bugün on Muharrem 1000 defa mazlum olsam da bir defa zalim olma diyenlerin, yolundan gidenlerin mücadelesinin şehadetle sonlandığı gün.
Doğru ile yanlışın, mazlum ile zalimin, haklı ile haksızım mücadelesinin yıl dönümü.
Bugün Hazreti Hüseyin’in Yoldaşlığı ile birlikte şehit olduğu gün.
Günümüz Yezitlerine karşı mücadele verenlere selam olsun.
Bu mübarek ayda tutulan oruçların edilen duaların, paylaşılan lokmaları hak katında kabul olmasını diliyorum.
Değerli yoldaşlarım hepimizin bildiği gibi Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde bir değişim süreci yaşadık.
Ve bu değişim sürecinin sonunda hepimiz el ele, yürek yüreğe,gönül gönüle birliktelikle 31 Mart‘ta Türkiye’ye baharı yaşattık.
Önceki dönemde halkçı belediyecilik uygulamalarıyla Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Mansur Yavaş‘ın Ankara’da kazanılan baharda büyük katkısı olmuştur.
Ve bizlerde Cumhuriyet Halk Partisi neferleri olarak sokakları örgütleyerek bu sürece katkı sunduk. Mamak’ta kazandığımız başarı tüm Türkiye’de olduğu gibi geleceği umut olmuştur.
Ama yetmez; bizler ortak akılla, birlikte Mamak diyerek bu süreci genel iktidara taşımamız gerekiyor.
Herkesin bildiği gibi Mamak en politik insanların, en mücadeleci insanların, en cesur insanların kalesidir. Bu nedenle Mamak’a hakkını vermemiz gerekiyor. Sokakları örgütleyerek, baharı ve Umut’u örgütleyerek, kimsenin dışlanmadığı hiç kimseyi ötekileştirmeden, büyüklerimizin tecrübesinden, gençlerimizin enerjisinden yararlanarak başarımızı geleceğe taşımak zorundayız.
İşte ben, bu inançla, bu özgüvenle ekip anlayışıyla bir yola çıkıyorum. Bu yol hepimizin yoludur. Sen, ben demeden, öteki diğer politikası uygulamadan bu yolu başarıyla yürüyeceğiz ve partimizin iktidara taşıyacağız.
Bizler Cumhuriyet Halk Partisi neferleri olarak partimizin bayrağını Mamak’ta her noktada dalgalandırmak için birlikte çaba sarf edeceğiz. Artık Mamak’ta klikler ayrı yapılar olmayacak. Gençlik kolları ve kadın kolları ile birlikte çocuklarımızın geleceğine umut taşıyacak bir mücadelenin fitilini ateşleyeceğiz.
İşte bunun için yola revan olduk, işte bunun için tabanın sesinin dinlenmesi gerektiğini söylüyoruz.
Belediyemizin halkçı uygulamalarını, örgütümüzün enerjisi ile birleştirince bu başarı kaçınılmaz olacaktır.
İşte ben Mamak’ta bütün Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için bir nefer gibi çalışmak için mamak ilçe başkanlığına adayım” ifadelerine yer verdi.










