Doğuş Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Açıkgöz, Sevgi ve İyilik Derneğin’de İftar Yemeği Verdi

Doğuş Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Açıkgöz, Sevgi ve İyilik Derneği’nde İftar Yemeği Verdi
Sevgi ve İyilik Derneği”nde İftar Yemeği Verildi.
Merkezi Ankara’da bulunan Sevgi ve İyilik Derneği’nde Ramazan Ayı boyunca her gün bir hayırsever tarafından iftar yemeği veriliyor.
19 Mart 2024 Salı günü Ramazan Ayı’nın 9. günün hayırseveri Doğuş Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Açıkgöz oldu.
Sevgi ve İyilik Derneği Kurucu Başkanı ve Mansur Yavaş Mamak Gönüllüleri SKM Ahmet Bektaş yaptığı teşekkür konuşmasında;
“Sevgi ve İyilik Derneği olarak Ramazan Ayı boyunca her gün bir hayırseverimizin destekleri ile iftar yemeği veriyoruz.
Bugünkü iftar yemeği Doğuş Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Açıkgöz tarafından verilmiştir.
Misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Doğuş Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Açıkgöz ise Ramazan Ayı’nın rahmetinden ve bereketinden nasiplenmeyi temenni ediyor; Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sevgi ve İyilik Derneği’ne emeklerinden dolayı teşekkür ederim ifadelerini kullandı.










