CHP Mamak İlçe Başkanlığı Engelli Komisyonu Sosyal Faaliyetler Gündemi İle Toplandı

CHP Mamak İlçe Başkanlığı Engelli Komisyonu Sosyal Faaliyetler Gündemi İle Toplandı
Toplantıya Başkan Yardımcısı Gökay Saçılık, Halkla İlişkiler Lalahan Mahalle Sorumlumuz Sevgi Aydın, Sosyal İşler Sorumlusu Gülizar Sakmak, Basın sorumlumuz Nuri Şahin ve Komisyon üyeleri; Handan Hatun Özden, Nuran Yılmaz, Hasret Sakinci, Zehra Kurtul Çukurcu, Canan Ceyran katılım sağladı.
Toplantı sonrasında CHP Mamak İlçe Başkanlığı Engelli Komisyonu Başkanı Selma KURTUL Yaptığı açıklamada;
“CHP Mamak İlçe Başkanlığı Engelli Komisyonu olarak Sosyal Faaliyetler gündemli toplantımızı gerçekleştirdik.
2023 yılında yaptığımız ve yapacağımız etkinlik faaliyetlerini değerlendirdik. Yapacağımız etkinlikleri en iyi şekilde gerçekleştirmek için görüş alışverişinde bulunduk.
Geleneksel olan yaz kampı hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı tamamladık. Özellikle sosyal faaliyetler konusunda çalışmalarımıza devam etme kararı aldık” dedi.










