Dolar 44,7636
Euro 52,8283
Altın 6.914,00
BİST 14.176,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 15°C
Paz 13°C

Başkan Şahin’e Çorum Alaca’nın Köy Muhtarlarından Ziyaret

Başkan Şahin’e Çorum Alaca’nın Köy Muhtarlarından Ziyaret
16 Ocak 2025 11:38

Başkan Şahin’e Çorum Alaca’nın Köy Muhtarlarından Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e göreve geldiği günden itibaren ziyaretler yoğun şekilde devam ediyor. Hizmet belediyeciliği ilkesiyle makamına gelen kimseyi geri çevirmeyen Başkan Şahin’i bu kez memleketi Çorum Alaca Kızıllı Köyü Muhtarı Tanju Bayrak ve Çorum Alaca’nın köy muhtarları ziyaret etti.

Göreve geldiği günden itibaren makamı hiç boş kalmayan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e, esnaftan vatandaşa, bürokrattan sivil toplum kuruluşlarına yoğun ziyaretler sürüyor. Toplumun her kesiminden hemşehrilerini kucaklayarak sohbet eden Başkan Şahin, kendisine iletilen istek ve talepleri dinliyor, çözüm yönünde de çalışmalar yürütüyor.

Veli Başkana inancımız tam

Bu kapsamda Başkan Şahin’in bu kez memleketinden ziyaretçileri vardı. Çorum’un Alaca ilçesine bağlı yaklaşık elli köy muhtarı Başkan Şahin’i ziyaret etti, başarı dileklerini iletti. Mamak Belediyesi Meclis Salonu’nda hemşehrileriyle buluşan Şahin, hemşehrilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şahin, “ Memleketim Çorum Alaca’nın değerli köy muhtarlarını ağırladık. Ziyaretleri ve iyi dilekleri için köyüm Kızıllı’nın muhtarı Tanju Bayrak ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarı diliyorum. Aynı memleketin havasını soluyan, aynı toprağın bereketini paylaşan hemşehrilerimizle bir araya gelmek bizler için her zaman büyük mutluluk” dedi. Kızıllı Köyü Muhtarı Tanju Bayrak da, “Kendi içimizden ağabeyimiz, başkanımız dediğimiz bir değeri belediye başkanı olarak görmekten Alaca Köyü muhtarları adına büyük mutluluk duyuyoruz. Kendilerine olan inancımız tam. Veli Başkanımıza başarılar diliyoruz. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.