Dolar 44,7414
Euro 52,9243
Altın 6.918,07
BİST 14.252,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 15°C
Paz 13°C

ANKARA BÜYÜKŞEHİRİN ‘TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ’ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

ANKARA BÜYÜKŞEHİRİN ‘TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ’ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR
11 Mayıs 2023 13:05

ANKARA BÜYÜKŞEHİRİN ‘TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ’ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hâle getirilen ‘Toplu Sünnet Şöleni’ için kayıtlar 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü başlıyor. 2 bin 23 Başkentli çocuğun ücretsiz olarak sünnet ettirileceği şölende; çocukların sünnet kıyafetleri de yine Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hâle getirdiği Toplu Sünnet Şöleni için başvuru süreci başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi; bu yıl 6-12 yaş arasındaki 2 bin 23 Başkentli çocuğu ücretsiz sünnet ettirecek.

BAŞVURULAR 15 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Toplu Sünnet Şöleni için 15 Mayıs 2023 Pazartesi gününden itibaren ailelerin başvuruları alınmaya başlanacak. Aileler; kayıt için Ankara Büyükşehir Belediyesi Etlik Osmanlı İş Merkezi Yardım Birimi, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, Altındağ Gıda Yardım Birimi ve Sincan Gıda Yardım Birimi’ne başvuruda bulunabilecek.

“(0312) 507 23 17” numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek olan aileler; sünnet olacak çocuğun ve kendilerinin kimlik fotokopisi, ikametgâh ilmühaberi ve çocuklarıyla birlikte giderek kendilerine en yakın merkezde kayıt yaptırabilecek.

KIYAFET VE SÜRPRİZ HEDİYELER

Ankara Büyükşehir Belediyesi kayıt sürecinin tamamlanmasının ardından çocukların sünnet kıyafetlerini karşılayacak. Ayrıca çocuklara çeşitli sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.