AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı’nda 2026’nın İlk Belediye Meclis Grup Toplantısı Yapıldı

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı’nda 2026’nın İlk Belediye Meclis Grup Toplantısı Yapıldı
Başkent Haber – Ankara
AK Parti Mamak İlçe Başkanı Osman Engin Dalbastı, 2026 yılının ilk belediye meclis grup toplantısının ilçe başkanlığında gerçekleştirildiğini açıkladı. Toplantıya, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Osman Engin Dalbastı ile Mamak Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri katılım sağladı.
Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Eczacı Seda Ateş Yanar, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Mamak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili sıfatıyla önemli açıklamalarda bulundu. Yanar, belediyecilik anlayışında kamu kaynaklarının önemine dikkat çekerek, “Mamak’ın parası, Mamak’ın geleceğidir. Bu emanete sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.
Mamak Belediyesi’nin 525 milyon TL borçlanma yetkisi talebini eleştiren Yanar, bu durumun yönetim zaafının açık bir göstergesi olduğunu savundu. Yanar, yarım kalan projeler, yapılmayan yollar ve tamamlanmayan altyapı çalışmalarının takipçisi olacaklarını vurgulayarak, “Hesabını sormaktan vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında Mamak’ın sahipsiz olmadığını vurgulayan Yanar, ilçe halkının AK Parti’nin eser ve hizmet belediyeciliğine duyduğu özlemin her geçen gün arttığını belirtti. Yanar, “2029 yılında emanet, gerçek sahiplerine, yani hizmetin ehline geri dönecektir” diyerek sözlerini tamamladı.










