YÜKSEL ARSLAN BAYRAM ZİYARETLERİNE BABA OCAĞINDA DEVAM EDİYOR

YÜKSEL ARSLAN BAYRAM ZİYARETLERİNE BABA OCAĞINDA DEVAM EDİYOR
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Ankaralı tek aday olan İYİ Parti Ankara 3. Bölge Adayı Yüksel Arslan bayramın 3. günü bayramlaşmaya Ankara’nın turistik ilçesi, baba ocağı Beypazarı’nda devam etti.

Yüksel Arslan, Beypazarı’nda sırasıyla Tahir, Kırbaşı, Gürsögüt, Yalnızçam köylerini ve son olarak da Direniş Anıtı’nı ziyaret etti.
Milli Mücadele yıllarında Sakarya Meydan Muharebesi’nde işgal güçlerine karşı bölge halkının direnişini ve 317 şehidin aziz hatırasını ölümsüzleştirmek için dikilen anıtı ziyaret eden Arslan; “Bu toprakların çocukları işgal ve kuşatmalara karşı destansı direnişler göstermiştir. Şartlar ne olursa olsun bağımsızlığı vazgeçilmez gören Türk milleti şehitlerini asla unutmaz.” ifadelerini kullandı.
Tahir köyü yakınlarında, yol kenarında yağmur altında çalışan mevsimlik tarım işçilerinin yanına uğrayan Yüksel Arslan, tarım işçilerinin meclisteki sesi olacağını gösterdi. Tahir Köyü sakinleri, hemsehrilerine yoğun sevgi gösterdi, köy meydanını Yüksel Arslan için süsledi. Köy halkı Yüksel Arslan ile gurur duyduklarını belirtti.

Gürsögüt’teki köy konağında hac yemeğine davet edilen Yüksel Arslan, her yaştan uzun uzun sohbet etti. Arslan; “Ak saçlıların duası, pırıl pırıl gençlerimizin hayalleri bizimle birlikte.” ifadelerini kullandı.
Aynı zamanda anneannesinin de köyü olan Kırbaşı’nda kahvehane ve köy konağında vatandaşlarla sohbet eden Arslan, “Tarımın planlı yapılması gerekir. Tarım ve hayvancılık milli meselemizdir. Çiftçimize yeterli desteği verip tarımda, hayvancılıkta 1 numaralı ülke olacağız.” dedi. Akrabaları ve köy halkı Arslan’ı bağrına basıp destek sözü verdi.
Yalnızçam’da meydanda toplanan köylülerle tek tek bayramlaşan milletvekili adayı Yüksel Arslan yaşlılara baston, kadınlara tülbent, çocuklara ise boyama kitabı hediye etti.










