Sel Felaketinde Mamaklı Kardeşimiz İlkay Yiğit’i Kaybettik

Başkent’te etkili olan sağanak nedeniyle taşan Tatlar Deresi’nde sel sularına kapılan İlkay Yiğit’in cansız bedenine, arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıldı.
Altındağ Karapürçek Mahallesi Tatlar Deresi, yoğun yağış nedeniyle taştı, çok sayıda araç sel sularıyla sürüklendi.

CHP Mamak İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Rehabilitasyon merkezinde servis şoförü olarak çalışan 27 yaşındaki İlkay Yiğit’in sel sularına kapıldığı öğrenildi.
Kayıp ihbarı üzerine 21 kişilik AFAD ekibi ile 23 kişilik Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi bölgeye sevk edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de destek verdiği arama çalışmaları sonucu Yiğit’in cansız bedeni, dere kenarında, sel sularıyla sürüklenen ağaç dallarının arasında bulundu.

Benimde yakından tanıdığım İlkay Yiğit Kardeşimizin erken ve talihsiz kaybı sevenlerini üzüntüye boğdu.










