Başkent Haber’den Demirci’ye Ziyaret

TYGD- Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği Temsilcisi ve Başkent Haber İmtiyaz Sahibi Nuri ŞAHİN ve Başkent Haber ekibi Ankara Büyükşehir Belediyesi Belplas Genel Müdürü Adnan Demirci’yi makamında ziyaret etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin başarılı bürokratı CHP Mamak İlçe Başkanlığı ve CHP Mamak Belediye Başkan Adaylığı döneminden de yakından tanıdığımız DEMİRCİ ile Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Belplas’ın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
DEMİRCİ, “Yerel basının yerel yönetimler konusunda oldukça önemli olduğunu düşünüyorum ve yerelin sorunları hakkında önemli bilgilere ulaşabilecek kaynak olarak görüyorum. STK’lar ise toplumun olmazsa olmaz kurumlarıdır. TYGD temsilcisi ve Başkent Haber İmtiyaz Sahibi ŞAHİN’e anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Adnan DEMİRCİ Kimdir?
1965 yılında Kangal’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü mezunu olan Adnan Demirci, 1992-2014 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Eğitim Uzmanı olarak çalıştı. “Belediye İmar, Afet ve Kıyı Eğitimleri” projesini on iki yıl süresince hazırlayan ve yöneten Demirci, 1990-1995 yılları arasında CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2013-2018 yılları arasında ise İlçe başkanlığı görevlerini yürüttü.
2019 Yerel seçimlerinde CHP Belediye Başkanı Adayı oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Belplas Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.
Adnan Demirci, evli ve iki çocuk babasdır.










