Dolar 44,7486
Euro 52,8543
Altın 6.910,18
BİST 14.252,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 13°C

Mamak’ta Regaip Kandili dualarla idrak edildi

Mamak’ta Regaip Kandili dualarla idrak edildi
4 Şubat 2022 12:58

Mamak Belediyesi Ramazan Ayı’nın müjdecisi üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’ni, düzenlediği özel programla kutladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim güzel okuma dünya birincisi ve ilahiyatçı Mustafa Özcan ve birbirinden değerli konukların gerçekleştirdiği doyumsuz sohbetler, Mamaklılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Tüm manevi duyguların güçlenmesini temenni ediyorum
Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, birbirinden kıymetli isimleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Üç aylar Regaib Kandiliyle başlayan, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, maddi ve manevi alanda bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik eder, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.