Mamak Genç Haymanalılar Derneğin’de “Taze Kan Değişimi”
Mamak Genç Haymanalılar Derneğin’de “Taze Kan Değişimi”
Mamak Genç Haymanalılar Derneğin’de yapılan Olağanüstü Genel Kurulda tek aday olarak katılan başkan adayı Kazım KUŞ ve 16 kişilik yönetim kurulu yapılan oylama sonucunda oy birliği ile seçilmişlerdir.
Mamak Genç Haymanalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kurucu Genel Başkanı olan Zeki ARAR, Olağanüstü Genel Kurulda yaptığı konuşmada;

“Öncelikle hepinizi Saygı, Sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Kurulduğumuz 2019 yılından beri her zaman halkımızın ve hemşerilerimizin yanında olduğumuzu, halkımızın talepleri doğrultusunda her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını Sosyal ve profesyonel dernekçiliğin kaidesini en iyi şekilde yerine getirdiklerini dile getirdi.
Ayrıca şimdiye kadar dernek faaliyetlerimizde emeği geçen, başta yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarıma ve üyelerimize siz değerli bütün hemşehrilerimize ayrı ayrı can-ı gönülden teşekkür ederim.
Cümlelerime son vermeden önce buradan bir duyuru yapmak istiyorum. Lütfen dernekçiliği gerçek anlamda yapan gençlerimize ve hemşehrilerimize sahip çıkalım. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Diğer bütün dernek başkanlarına da tavsiyemdir. Gençlerimizin önünü açıp onlara güvenip destek olmamız gerekir. Koltuk saltanatı sürmek bizlere hiç bir fayda sağlamayacağı gibi tabela dernekçiliğinden de öteye geçmiyecektir.
O yüzden “HER ŞEYİN İLACI BİRLİK ve BERABERLİKTİR” diyorum.
Yeni seçilen dernek başkanımız Kazım KUŞ ve yönetimine göstermiş oldukları bu medeni cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında destekçileri olduğumu buradan ifade etmek istiyorum.
Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerinde yer verdi.










