Dolar 44,8942
Euro 52,9284
Altın 6.898,07
BİST 14.484,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 12°C
Az Bulutlu
Ankara
12°C
Az Bulutlu
Pts 14°C
Sal 18°C
Çar 14°C
Per 10°C

Filenin devleri finallere kaldı

Filenin devleri finallere kaldı
29 Nisan 2022 14:40

Mamak Belediyesi Voleybol Erkek A Takımı gurubunda karşılaştığı ikinci maçını da kazanarak Ankara finallerine katılmaya hak kazandı. Şevket Evliyagil Spor Salonu’nda Karşıyaka İdman Yurdu ile karşılaşan Yeşil-Beyazlılar setleri (21-25) (22-25) (17-25) tamamlayarak, Mamak’ı önemli bir organizasyonda temsil etme hakkı elde etti.

Her branşta sloganımızı tescilliyoruz
Sporun birçok dalında olduğu gibi voleybolda da önemli bir ivme yakaladıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Öncelikler adını finallere yazdıran sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. İnşallah takımımızı Ankara Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atacak. Mamak artık spordaki başarılarıyla adını ispatlamış ve daha büyük hedefleri olan bir ilçe haline geldi. Bizlerde bu başarıların devamı için yatırımlarımızı ve desteklerimizi sürdürmeye, “Şampiyonlar Mamak’tan çıkar” sloganımızı tescillemeye devam edeceğiz” dedi.

Nuri ŞAHİN baskenthaber.org nurisahin0638@gmail.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.