ELMADAĞ’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Elmadağ Hükümet Konağı bahçesinde yapılan törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar gerçekleştirildi.
Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Birlik ve Beraberliğimizin, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını siper eden Şehitlerimiz ve Gazilerimiz her zaman bizler için, yüce Türk Milleti için değerli ve önemlilerdir.”dedi.
Başkan Aşkın: “ 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle, Hükümet Konağı bahçesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından, hep birlikte şehitlerimizin mezarını ziyaret ederek dualar okuduk. Köy Konağında yemekte bir araya geldiğimiz gazilerimizle günün anlam ve önemini anlatan sohbetler gerçekleştirdik.Ülkemiz ve asil milletimiz için canlarını siper eden Kahraman Gazilerimizin, Gaziler Günü’nü kutluyorum.”dedi.










