Mahmut Can Şahin: “Sadece Bir Görevi Değil, Bir Mücadeleyi Devralıyorum

Mahmut Can Şahin: “Sadece Bir Görevi Değil, Bir Mücadeleyi Devralıyorum”
Başkent Haber | Ankara
Mamak Belediyesi CHP Grup Başkanvekilliği görevine getirilen Mahmut Can Şahin, yaptığı açıklamada görevi bir makam değişimi olarak değil, bir sorumluluk ve mücadele devri olarak gördüğünü ifade etti. Şahin, üstlendiği görevin hem onur hem de büyük bir sorumluluk taşıdığını vurguladı.
Siyasi yolculuğuna lise komisyonu ve gençlik kollarında başladığını belirten Şahin, “Sokakta başlayan mücadelemde bugün partimin Grup Başkanvekilliği görevine layık görülmek benim için büyük bir gurur” dedi.
Şahin açıklamasında, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in kararlı duruşu, CHP Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek’in örgüt emeği ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğini kendileri için yol gösterici olarak gördüklerini dile getirdi.
Kendisine bu görevi layık gören parti yöneticilerine ve meclis üyelerine teşekkür eden Şahin, özellikle önceki dönem Grup Başkanvekili Aycan Demir’e de emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Yeni görevinde birlik, mücadele ve inanç vurgusu yapan Mahmut Can Şahin, Mamak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.










