Sibel Emre: Zirvekent Aile Merkezimizde Kadınlarımız ve Çocuklarımızla Buluşmanın Mutluluğunu Yaşadık

Sibel Emre: Zirvekent Aile Merkezimizde Kadınlarımız ve Çocuklarımızla Buluşmanın Mutluluğunu Yaşadık
Başkent Haber | Mamak
Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Mamak Belediyesi Zirvekent Aile Merkezi’nde kursiyerler, kadınlar ve çocuklarla bir araya geldiklerini belirterek dayanışma ve birlik mesajı verdi.
Sibel Emre yaptığı açıklamada, “Mamak Belediyesi olarak Zirvekent Aile Merkezimizde kursiyerlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Birlikte verimli, keyifli ve umut dolu bir gün geçirdik. Mamak’ımız için dayanışmayla, sevgiyle ve aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Mamak Belediye Başkanımız Sayın Veli Gündüz Şahin’e teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Emre, ilçede sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, birlik ve dayanışma içerisinde Mamak için çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı.










